Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Χαμομήλι: Το βότανο που ανακουφίζει το άγχος Εκτύπωση E-mail
04.12.18

Χαμομήλι: Το βότανο που ανακουφίζει το άγχος | vita.gr Αν είσαστε αγχώδης άνθρωπος, πιθανότατα κάποιος φίλος σας σάς έχει συμβουλεύσει να πιείτε χαμομήλι. Μπορεί, όμως, πράγματι η κατανάλωση χαμομηλιού να σας βοηθήσει;

Τελευταία ανανέωση ( 04.12.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Φακοί επαφής: Πότε κινδυνεύετε με βακτήρια στο μάτι – Προσοχή! Εκτύπωση E-mail
26.11.18

φακοί επαφής Αν φοράτε φακούς επαφής, πιθανώς γνωρίζετε ήδη για τους διάφορους κινδύνους για την υγεία σας, όπως το να τους φοράτε για πολλές ώρες/ημέρες, να μην τους καθαρίζετε σωστά, ή αρκετά συχνά.

Τελευταία ανανέωση ( 27.11.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Επανάσταση» στην επιστήμη: Ρινοπλαστική σε 15 λεπτά χωρίς χειρουργείο Εκτύπωση E-mail
11.11.18

  «Επανάσταση» στην επιστήμη: Ρινοπλαστική σε 15 λεπτά χωρίς χειρουργείο  - Media Πίσω από οποιαδήποτε επέμβαση στο ανθρώπινο πρόσωπο, πρέπει να κρύβεται μια φιλοσοφία της τεχνικής που θα ακολουθηθεί και μια προσεκτική μελέτη των ιδιαιτεροτήτων κάθε προσώπου. Η φιλοσοφία της ρινοπλαστικής χωρίς χειρουργείο στηρίζεται στο ότι αναγνωρίζουμε τα σημεία εκείνα του σκελετού της μύτης τα οποία παρουσιάζουν ελλείμματα ιστού ή “βαθουλώματα” με αποτέλεσμα η μύτη να δείχνει δύσμορφη.

Τελευταία ανανέωση ( 13.11.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πώς να αποκτήσετε ολόλευκα δόντια με φυσικό τρόπο! Εκτύπωση E-mail
21.10.18

Πώς να αποκτήσετε ολόλευκα δόντια με φυσικό τρόπο! - Media Είναι φυσικό τα δόντια ενός ατόμου να γίνονται λιγότερο λευκά καθώς μεγαλώνει σε ηλικία. Πολλοί αναζητούν σπιτικές θεραπείες, για να προσπαθήσουν να απαλλαγούν από τα κίτρινα δόντια. Αλλά ποιες θεραπείες είναι πιο αποτελεσματικές;

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ορθότερες αποφάσεις με μεσημεριανό υπνάκο Εκτύπωση E-mail
08.10.18

ύπνος Είναι γνωστό ότι ο ύπνος αποτελεί έναν καθοριστικό παράγοντα τόσο για τη διαμόρφωση της μνήμης, όσο και για την εδραίωση νέων πληροφοριών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το απόλυτο φυσικό γιατρικό για το κοινό κρυολόγημα Εκτύπωση E-mail
05.10.18

Το φυσικό γιατρικό για το κρυολόγημα (Φωτογραφία: Unsplash) Το κοινό κρυολόγημα ταλαιπωρεί πολύ, καθώς δυσκολεύει την καθημερινότητα. Πονόλαιμος, καταρροή και μυαλγίες είναι μόνο μερικά από τα συμπτώματα που κάνουν ανυπόφορη τη ζωή.

Τελευταία ανανέωση ( 06.10.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέα ανακάλυψη με σημαντική ελληνική συμβολή για το γενετικό υπόβαθρο της αρτηριακής πίεσης Εκτύπωση E-mail
23.09.18

adult-biology-chemical-356040 Περισσότερες από 500 γονιδιακές περιοχές που επηρεάζουν το επίπεδο της αρτηριακής πίεσης των ανθρώπων, ανακάλυψε μια διεθνής κοινοπραξία επιστημόνων, μεταξύ των οποίων και έξι Έλληνες, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα μελέτης πάνω στο γενετικό υπόβαθρο της πίεσης.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καρκίνος του παχέος εντέρου: Τα πέντε κρίσιμα συμπτώματα Εκτύπωση E-mail
16.09.18

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Τα πέντε κρίσιμα συμπτώματα - Media Τα συμπτώματα του καρκίνου ποικίλλουν ανάλογα με το πού βρίσκεται ο όγκος στο σώμα. Θα πρέπει να δείτε έναν γιατρό, εάν εμφανίσετε αυτά τα σημάδια καρκίνου του παχέος εντέρου.
 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ανακουφιστείτε από ημικρανίες, πόνους στον αυχένα και κράμπες με απλές τεχνικές ρεφλεξολογίας Εκτύπωση E-mail
09.09.18

Πονοκέφαλοι, αϋπνία, δυσκοιλιότητα, είναι μερικά καθημερινά μικροπροβλήματα, που μπορούν να βελτιωθούν με την βοήθεια της αυτο – ρεφλεξολογίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το φθινοπωρινό λαχανικό με αντιγηραντικές ιδιότητες που κάνει το δέρμα σου να λάμπει Εκτύπωση E-mail
05.09.18

Shutterstock Οσο κι αν δεν μας αρέσει, το φθινόπωρο πλησιάζει και καιρός είναι να αλλάξουμε πρόγραμμα και να βάλουμε στη διατροφή μας τα φθινοπωρινά φρούτα και λαχανικά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Καρκίνος του παχέος εντέρου: Το ελληνικό βότανο που κάνει… θαύματα! Εκτύπωση E-mail
30.08.18

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Το ελληνικό βότανο που κάνει… θαύματα! - Media Η ελληνική γη μας το προσφέρει απλόχερα και χάρη στην Μεσογειακή διατροφή υπάρχουν δεκάδες φαγητά και σαλάτες στα οποία μπορείτε να το προσθέσετε για άρωμα και γεύση.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 93 - 115 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote